Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora
Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora
Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora turbonet novosti Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora Turbonet dijagnostika i popravak uzroka kvara turbokompresora


NOVOSTI
AKCIJSKA PONUDA u Turbonet servisnim centrima!

Turbonet servisna ljetna akcija


RAZVOJ I NAPREDAK TURBONET MREŽE U 2017.
 
Turbonet servisna mreža je kroz 2017. godinu ostvarila znatan napredak u mnogim aspektima.
Kroz kratak pregled ćemo se osvrnuti na ostvarene rezultate i aktivnosti u navedenom periodu.

Sponzoriranje Rally Santa Domenica 2017

Već tradicionalno u zadnjem vikendu studenog se održava Rally Show Santa Domenica koji je poznat kako u domaćim, tako i u internacionalnim okvirima. Na tom eventu sudjeluju najbolji hrvatski i europski vozači koji iz godine u godinu pokazuju svoje vanserijske sposobnosti vožnje po zahtjevnim terenima.

Turbonet je prepoznao važnost eventa Rally Santa Domenica te će ga podržavati i u slijedećim izdanjima.

Rally Santa Domenica

Oglašavanje u najvećem hrvatskom auto-moto časopisu – HAK

Uz online oglašavanje, bitno je ostvarivati prisutnost i u tiskovinama, pogotovo onima koji se bave specijaliziranom tematikom branše. Mi smo potencijal prepoznali u tiskovini HAK koja godišnje ima nakladu od 140.000 primjeraka i kupuje se diljem Lijepe naše.

Oglašavanje smo započeli planski i to prvi put u studenom 2017, a plan je aktivnosti nastaviti i tijekom 2018, kako u HAK-u, tako i u Avtofokusu koji je vodeća tiskovina autoindustrije u SLO.

Oglas HAK

Aktivna Google Adwords kampanja

Tijekom 2017 godine smo pokrenuli preciznu Google Adwords kampanju kako bi doprli do krajnjih korisnika te ih upoznali s Turbonet servisnom mrežom i predstavili im članove mreže u HR i SLO.

Rezultati su odlični:
  • Kroz 12 mjeseci smo zabilježili 84 tisuće pregleda stranice od strane 21 tisuće korisnika
  • Na Googleu smo redovito pri vrhu danih rezultata što se tiče branše
  • Korisnici iz nekoliko država redovito posjećuju naše stranice (Hrvatska, Slovenija, Italija, Austrija, BiH, Srbija…)
Adwords rezultati


Sudjelovanje na sajmovima u Celju i Gudovcu

U 2017. godini smo predstavili Turbonet na dva sajma:


  • Gospodarski proljetni sajam Gudovec, HR
2017. godina označava dvadesetu obljetnicu ovog poljoprivrednog, gospodarskog i obrtničkog sajma koji je tijekom godina poprimio međunarodni karakter

  • Celjski sajam, SLO

Celjski sajam je jedan od najvažnijih sajmova u regiji za profesionalce i amatere čiji je posao povezan s automobilskom mehanikom, vulkanizerstvom i rezervnim dijelovima. Sajam je privukao mnoge od top brandova u industriji.


Sajam Celje

Školovanja i radionice

Tijekom 2017. je održano nekoliko Turbonet edukacija, školovanja i radionica u prostorijama tvrtke Purić u Samoboru.
Teme su bile različite, od upoznavanja s principom rada turbokompresora do defektaže i garancija. Zajedničko im je to da smo se svi zajedno podružili i nešto usputno i naučili.

Radionice
Tijekom 2018 planiramo odraditi nekoliko radionica od kojih će prva biti u ožujku.


Konstantno povećanje broja članova Turbonet mreže

Od samog nastanka Turbonet mreže do danas, zabilježen je značajan rast servisnih centara. Trenutno brojimo 12 partnera unutar cijele RH, te 4 partnera koji pokrivaju područje SLO. Kontakt i adrese servisnih centara možete naći na: http://www.turbonet.eu/servisni-centri.htm

Turbonet mreža

 

TURBONET SERVISNI CENTRI | AKCIJE | O NAMA | TURBO CENTAR | SAVJETI | UVJETI ZA ČLANSTVO U TURBONET MREŽI
Turbonet © 2016.